Samarbetspartners

Jag är tillräckligt erfaren för att inse att jag inte ska göra allt själv. Därför har jag skaffat mig några samarbetspartners. Du kan här se vilka de är. Jag kan varmt rekommendera alla. Tillsammans är vi starka.

Jag hjälper gärna till med bemanningsplaneringen men behövs hjälp i rekryteringen rekommenderar jag att ni använder Marie Ferntoft som är en erfaren konsult som har arbetat med Executive Search & Headhunting samt personbedömningar och second opinion under många år. Jag kan varmt rekommendera Marie som är seriös och kunnig inom sin bransch. Psst hon kan säkert ha en och annan interimslösning på G så titta in till henne på www.empowersearch.se eller mejla henne på marie.ferntoft(at)empowersearch.se

Jag använder marknadens ledande verktyg för lönekartläggningar genom mitt samarbete med Sysarb. Jag använde dem även under min tid som anställd HR-chef inom NTM och när jag sedan startade eget så var valet enkelt. Sysarb!

Glimstedt

Ta juridisk hjälp om du hamnar i en tvist eller behöver fördjupa dig inom någon juridisk fråga. Jag kan rekommendera Glimstedts advokatbyrå som har gedigen och lång erfarenhet och som jag själv samarbetar med.

Kika in på deras hemsida https: //www.glimstedt.se/

Jimmy Oh – Sveriges gladaste designer

Grafisk formgivare, UX- och interaktionsdesigner samt fotograf sedan 1997.
Webbplats: www.jimmyoh.com

Jimmy har tagit fram min grafiska profil. Gillar du den så tycker jag att du ska ta kontakt med honom. Han är superduktig och dessutom jättetrevlig.


Smart personalhandbok

Jag har tillgång till en smart och effektiv personalhandbok/medarbetarportal. Låt mig visa dig. Du behöver inte själv uppdatera den med lag och avtal så fort något ändrar sig. Den är enkel och kostnadseffektiv. Det kan jag säga efter att ha implementerat flera personalhandböcker under alla mina år som HR-chef.


Extema

Jag har samarbetat med Eva Jaldeland och Extema under många år. De har flera bra produkter och jag använder dem även för min egna utveckling. Vill du titta in hos dem så hittar du dem på:
www.extema.se