Samarbetspartners

Jag är tillräckligt erfaren för att inse att jag inte ska göra allt själv. Därför har jag skaffat mig några samarbetspartners. Du kan här se vilka de är. Jag kan varmt rekommendera alla. Tillsammans är vi starka.

Glimstedt

Ta juridisk hjälp om du hamnar i en tvist eller behöver fördjupa dig inom någon juridisk fråga. Jag kan rekommendera Glimstedts advokatbyrå som har gedigen och lång erfarenhet och som jag själv samarbetar med.

Kika in på deras hemsida https: //www.glimstedt.se/


Jag som driver mitt företag själv måste hitta bra samarbetspartner och det har jag gjort genom HR-byrån FAB-HR.

Jimmy Oh – Sveriges gladaste designer

Grafisk formgivare, UX- och interaktionsdesigner samt fotograf sedan 1997.
Webbplats: www.jimmyoh.com

Jimmy har tagit fram min grafiska profil. Gillar du den så tycker jag att du ska ta kontakt med honom. Han är superduktig och dessutom jättetrevlig.


Smart personalhandbok

Jag har tillgång till en smart och effektiv personalhandbok/medarbetarportal. Låt mig visa dig. Du behöver inte själv uppdatera den med lag och avtal så fort något ändrar sig. Den är enkel och kostnadseffektiv. Det kan jag säga efter att ha implementerat flera personalhandböcker under alla mina år som HR-chef.


Propola

Redovisning och rådgivning

Jag får inte bara hjälp med redovisningen. Jag får också hjälp med affärsrådgivning. Jag är oerfaren som egen företagare och då är det bra att ta hjälp av Propola och Claes som är en konsult med stora kunskaper, stort engagemang och mycket tålamod. Kolla in på Propolas hemsida www.propola.se


Extema

Jag har samarbetat med Eva Jaldeland och Extema under många år. De har flera bra produkter och jag använder dem även för min egna utveckling. Vill du titta in hos dem så hittar du dem på:
www.extema.se


Åhlenius Strateger

Åhlenius Strateger har lång och bred erfarenhet av styrning och ledning och kan hjälpa dig och ditt företag att utveckla er ledningsgrupp. Jag samarbetar med dem i HR-frågor och är deras HR-expert när deras kunder behöver hjälp i HR-frågor.

Kika in på deras hemsida

https://ahleniusstrateger.se/vara-tjanster/